Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Kungälv

Begravningsbyrån i Kungälv utför alla de tjänster som är relevanta för en begravning samt administrativa och juridiska tjänster relaterat till den bortgångnes egendom.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Kungälv.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Begravningar är vår huvudsakliga tjänst. Oftast handlar det om begravningar enligt Svenska kyrkans ordning, men vi arrangerar ofta borgerliga begravningar och ceremonier enligt andra religioners seder och traditioner.

Familjejuridik

Det händer ibland att man är oense om testamente, arvskifte och vem som ärver. Även bouppteckningar och dödsboförvaltning kan vara snårigt. Därför står våra jurister gärna till tjänst om så skulle behövas.

Minnesstund

De flesta väljer att hålla en minnesstund efter begravningen. Det är ett tillfälle för alla att ”andas ut” och sitta ner och tala med varandra under något lättsammare former. Vi får ofta höra att det inte hade känts rätt att bara gå direkt hem efter ceremonin.

Övriga tjänster

Vi på begravningsbyrå Kungälv erbjuder fler olika tjänster, som direkt eller indirekt har samband med begravningen. Det kan gälla bl.a. transporter, omhändertagning och kistläggning, beställning av blommor, catering, kontakt med präst och andra inblandade.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Kungälv.

Det finns en mängd olika kyrkor och kapell i Kungälv. Ett vackert alternativ är Kastalakyrkan. Här nedan ser du några exempel på Kungälvs alla kyrkor, kapell och kyrkogårdar.

Kyrkor i Kungälv

Kastalakyrkan, Kungälvs kyrka, Munkegärdekyrkan, Bergsalen, Rödbo kyrka och Surte kyrka.

Begravningskapell i Kungälv

Surte gravkapell är ett kapell som ofta används vid begravningar i Kungälv.

Begravningsplatser i Kungälv

Västra kyrkogården, Gamla kyrkogården, Skogskyrkogården, Rödbo kyrkogård, Ytterby kyrkogård, Sankt Halvards kyrkogård, Kareby kyrkogård, Surte kyrkogård är några av Kungälvs alla begravningsplatser.
Author photo
André
Skribent
André är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.